Skolen fortsatt stengt - informasjon til elever og foreldre 24.03.2020

Regjeringen har i dag varslet at alle tiltak som er innført vil bli videreført fram til påske. Det betyr at skolen blir stengt og  vi fortsetter med nettopplæring fram til påskeferien.

Klikk for stort bildeVi vet at for en del oppleves det krevende å følge nettundervisningen. Dessverre har vi ikke noe annet valg nå. Vi skal ha fokus på at alle får et vurderingsgrunnlag og at alle får skoleåret sitt godkjent. Det vil kreve at dere elever fortsatt følger undervisningen vi gir og at dere har en dialog med Kontaktlærer og faglærer framover.

Noen tips til deg som elev:

• Stå opp til vanlig tid
  • Spis frokost, og vær klar til skoledagen starter
  • Ha en egnet arbeidsplass
  • Det er en forventning at du har kamera på når du er i samtalen 1:1 med lærer
  • Det forventes at du følger undervisningen framover. Har du dårlig nettilgang hjemme kan skolen brukes som læringsarena.

Ta gjerne kontakt med skolen hvis du har spørsmål eller trenger veiledning!