Elevundersøkelsen 2020

Si hva du mener om læring og trivsel på skolen.

Elevundersøkelsen gjennomføres for alle klasser ved Trysil videregående skole uke 49 og 50.

Hvorfor har vi elevundersøkelse?

Elevundersøkelsen gir deg som elev mulighet til å si hva du mener om læring og trivsel på skolen.

Resultatene fra undersøkelsen blir lagret og brukt av skoler, skoleeiere og den statlige utdanningsadministrasjonen for å analysere og utvikle skole- og læringsmiljøet.

Resultatene publiseres på nettsiden skoleporten.udir.no

Hvordan gjennomføres undersøkelsen?

Undersøkelsen gjøres på PC. Den er helt anonym, og du får en tilfeldig kode du kan logge på med.

Det er frivillig for elever å delta. Du kan starte en undersøkelse, og hoppe over spørsmål du ikke ønsker å svare på.

Behandlingsansvar og personvern

Når du svarer på spørsmål i Elevundersøkelsen, blir det lagret opplysninger om deg.

Utdanningsdirektoratet behandler informasjonen etter gjeldende personvernregelverk. Du oppgir ikke navn eller personnummer til svarene dine i Elevundersøkelsen, og det vil være svært vanskelig å finne ut av hvem som har svart hva i undersøkelsen.

Har du spørsmål?

Kontakt skolen din hvis du lurer på noe.

Har du spørsmål om personvernet i undersøkelsen, kan du kontakte Utdanningsdirektoratets personvernombud på e-post: personvernombud@udir.no

Klager

Om du er misfornøyd med Utdanningsdirektoratets behandling av personopplysninger i forbindelse med Elevundersøkelsen, skal du kontakte Datatilsynet.

Du finner mer informasjon om hvordan du kan klage på Datatilsynets nettsider

Kontaktinformasjon til Utdanningsdirektoratet

• Telefon: + 47 23 30 12 00