Elev-PC til nye elever - Elev og foresatt må signere digitalt.

Nye elever og deres foresatte må signere digitalt før pc kan bli utlevert. Frist for signering er fredag 3. september.

Personer skrives på pc - Klikk for stort bilde Freepik.com Det er viktig at Vg1 elever og deres foresatte signerer de digitale skjemaene så raskt som mulig.

Før utlevering av elev-PC kan gjøres må eleven logge inn via ID-porten og fylle ut et elektronisk Oppstartskjema. Deretter må foresatt også logge inn via ID-porten, godkjenne og sende inn et annet Signeringsskjema.

I oppstartsskjema velger eleven ordning, elev-PC gjennom fylkeskommunen eller privat datamaskin. Trysil videregående skole anbefaler å benytte seg av elev-PC gjennom fylkeskommunen, da dette er en fordel for både eleven og skolen. Se mer informasjon om ordningene i lenken nederst i denne artikkelen.

Frist for digital signering av foresatt er fredag 3. september. Fristen er satt fordi elev-PCene skal deles ut klassevis, og fordi vi ønsker å komme i gang med undervisning via PC raskest mulig.

Lenker til Oppstartsskjema og Signeringsskjema finner dere på Elev-PC.