Hvordan være gode og opplyste voksne i en digital verden? Safer Internet Day kan gi deg svaret.

Illustrasjonsfoto: Adobe Stock

Skolen vår er tilbake på gult nivå fra mandag 25. januar.

Ungdom i Trysil er blant målgruppen for Trygt hjem. Trysil er på grønt nivå og avstanden mellom elevene er derfor innenfor smittevernreglene

Fra og med natt til 26. desember kan ungdom i hele Innlandet komme seg trygt hjem om natten i helger og høytider.

Juleferien blir slik den er planlagt i skoleruta, og blir ikke endret som følge av koronasituasjonen.

Si hva du mener om læring og trivsel på skolen.

Illustrasjonsbilde feber

Ut skoleåret 2020/2021 slipper elever å dra til fastlege for å få dokumentert fraværet sitt.

Visma InSchool

Vi er avhengig av kontaktopplysninger for å kunne sende informasjon til foresatte, blant annet om smittesituasjonen og tiltak.

Samlingen i november vil foregår på Teams.

Begrepet fagfornyelsen er kjent for alle som jobber i skolen, men hva med oss andre?

Nye elever som har manglet passord til sin brukerkonto kan få disse via IKT på skolen.