Til alle elever!

Vi skjønner at det er kjipt å sitte hjemme hele dagen og tenke på russetiden og planene dine som ikke ble/blir noe av. Vi skjønner at det frister mer å være med venner og være ute og feste i stedet for å sitte hjemme med familien.

Eksamen vår 2020

Alle skriftlige eksamener for videregående skole er avlyst. Elevene vil få vitnemål hvor det står at eksamen var avlyst.

I dag har regjeringen bestemt at alle sentraltgitte eksamener (skriftlig) er avlyst til våren.

Stengt-skilt

Regjeringen har i dag varslet at alle tiltak som er innført vil bli videreført fram til påske. Det betyr at skolen blir stengt og  vi fortsetter med nettopplæring fram til påskeferien.

Da er ny uke i gang. Vi fortsetter med de samme rammene som vi hadde i forrige uke. Det vil si at timeplanen skal følges og alle vil møte sin faglærer fortrinnsvis på Teams i henhold til timeplanen.

Fylkeskommunen og skolene er opptatt av å gjennomføre opplæring, samtidig som personvernet blir ivaretatt.

Det er utfordrende dager for oss alle. Trysil vgs har to sosialpedagogiske rådgivere og 4 miljøarbeidere som er tilgjengelig hver dag mellom kl. 9.00-15.30 på mail og telefon for alle elever som har noe de lurer på, trenger hjelp med eller noen å snakke med. Ta kontakt!

Det gjennomføres nettundervisning i perioden Trysil videregående skole er stengt på grunn av koronaviruset.

Trysil vgs - morgensol

Trysil videregående skole kjører full nettundervisning i alle fag. Informasjon til elever og foreldre/foresatte mandag 16. mars 2020...