Gjeninnfører egenmelding for fravær av helsegrunner

Elever som har fravær av helsegrunner, slipper å gå til legen for å få dokumentasjon. Dette gjelder fra 5. november.

Elevundersøkelsen 2021

Si hva du mener om læring og trivsel på skolen. Undersøkelsen gjennomføres i løpet av høsten.

Invitasjon til utviklingssamtale

Vi ønsker elever og foreldre velkommen til utviklingssamtale!

Grønt nivå også ved smitte

Skolene vil mest sannsynlig holde seg på grønt nivå selv ved smitteutbrudd.

Rødgrønt flertall i skolevalget

Arbeiderpartiet og Senterpartiet fikk flest stemmer, mens Fremskrittspartiet gikk mest fram ved skolevalget i Innlandet.

Trygt hjem for ungdom

Ungdom i Innlandet kan komme seg trygt hjem i helgene med taxi for kun 69 kroner.

Elev-PC til nye elever - Elev og foresatt må signere digitalt.

Nye elever og deres foresatte må signere digitalt før pc kan bli utlevert. Frist for signering er fredag 3. september.

Aktivere brukerkonto i Innlandet

For å kunne bruke digitale verktøy og tjenester, må du ha en Innlandet-brukerkonto.

Skolestart på grønt nivå

Alle de videregående skolene i Innlandet starter opp med tilnærmet normal skolehverdag mandag 16. august.

Foreldremøte

Det blir foreldremøte tirsdag 17. august.