Velkommen til skolestart!

Mandag 15. august starter et nytt skoleår. Her finner du nyttig informasjon du trenger i skolestarten.

Klage på karakter

Du har rett til å klage på karakterer, og fristen for å klage er 10 dager.

Sommerskole

Innlandet fylkeskommune arrangerer gratis sommerskole på Lillehammer mandag 20. juni–fredag 1. juli 2022.

Ansvarlig og morsom russefeiring

Skolene, politiet, Trygg Trafikk og Statens vegvesen har utarbeidet felles informasjon til russen og deres foresatte.

44 innlandselever er klare for norgesmesterskap i yrkesfag

Skolekonkurransene i yrkesfag er nå gjennomført, og i Innlandet er 44 elever klare for å konkurrere i Skole-NM.

Eksamen er avlyst

Regjeringen har vedtatt å avlyse alle ordinære eksamener våren 2022. Elevene får fullverdige vitnemål likevel.

Rødgrønt flertall i skolevalget 2021

Arbeiderpartiet og Senterpartiet fikk flest stemmer, mens Fremskrittspartiet gikk mest fram ved skolevalget i Innlandet.

Trygt hjem for ungdom

Ungdom i Innlandet kan komme seg trygt hjem i helgene med taxi for kun 69 kroner.

Aktivere brukerkonto i Innlandet

For å kunne bruke våre digitale verktøy og tjenester, må du ha en Innlandet-brukerkonto.