Praktisk matematikk 2020

Vi har tilbakelagt oss en uke med tilbakeføring av elever til skolen. Nå har vi alle elever og lærere inne på huset, og det er trivelig med liv i gangene igjen.

Vi minner om at det er fortsatt er viktig med

• Hyppig håndvask
  • Vask av din egen pult før mat, ved bytte av klasserom og ved dagens slutt
  • Overholde 1m mellom hverandre
  • Overholde restriksjoner som er på bussen
Persondata kan være på avveier etter sikkerhetsbrudd hos en av fylkeskommunens leverandører.

Personopplysninger til elever og lærere i fylkeskommunen kan ha kommet på avveier. Dette skyldes et sikkerhetsbrudd hos en av fylkeskommunens leverandører.

Illustrasjonsbilde sommerskole

Innlandet fylkeskommune arrangerer sommerskole på Lillehammer og Hamar 22. juni–3. juli 2020. Kursene er for deg som mangler bestått karakter.

Praktisk matematikk

Vi gleder oss veldig til å ønske flere elever velkomne tilbake til skolen. Torsdag 14. mai skal alle få lov til å være tilbake på skolen.

Illustrasjonsbilde jente på buss

Fra onsdag 13. mai vil Innlandstrafikk kjøre alle skolebusser i Innlandet. Av smittevernhensyn vil bussene kjøre med redusert kapasitet.

Nå kan klasserommene igjen fylles med elever, innenfor oppdaterte regler om smittevern.

De videregående skolene kan åpne opp igjen i løpet av neste uke, de første allerede førstkommende mandag.

Kristin Stevik (52) er tilsatt som ny rektor ved Trysil videregående skole.

Privatisteksamen for våren 2020 gjennomføres.

Mandag 27. april starter våre videregående skoler opp igjen programfagene innen yrkesfaglig utdanningsprogram. Dette gjelder også dem som tar yrkesfag i et voksenopplæringsløp.

Eksamen vår 2020

Regjeringen har bestemt at alle muntlige, muntlig-praktiske og praktiske eksamener for elever i videregående skole avlyses denne våren.