Illustrasjon skolestart

Mandag 17. august starter et nytt skoleår. Her finner du nyttig informasjon du trenger i skolestarten.

Illustrasjonsbilde PC

Du mister tilgangen til læringsplattformen og Office 365 når du ikke lenger er elev.

Visma InSchool

Visma InSchool (VIS) skal tas i bruk fra skolestart 2020 ved alle de videregående skolene i Innlandet.

Illustrasjon vitnemål

Du har rett til å klage på karakterer, og fristen for å klage er 10 dager.

Praktisk matematikk 2020

Vi har tilbakelagt oss en uke med tilbakeføring av elever til skolen. Nå har vi alle elever og lærere inne på huset, og det er trivelig med liv i gangene igjen.

Vi minner om at det er fortsatt er viktig med

• Hyppig håndvask
  • Vask av din egen pult før mat, ved bytte av klasserom og ved dagens slutt
  • Overholde 1m mellom hverandre
  • Overholde restriksjoner som er på bussen
Persondata kan være på avveier etter sikkerhetsbrudd hos en av fylkeskommunens leverandører.

Personopplysninger til elever og lærere i fylkeskommunen kan ha kommet på avveier. Dette skyldes et sikkerhetsbrudd hos en av fylkeskommunens leverandører.

Praktisk matematikk

Vi gleder oss veldig til å ønske flere elever velkomne tilbake til skolen. Torsdag 14. mai skal alle få lov til å være tilbake på skolen.

Illustrasjonsbilde jente på buss

Fra onsdag 13. mai vil Innlandstrafikk kjøre alle skolebusser i Innlandet. Av smittevernhensyn vil bussene kjøre med redusert kapasitet.

Nå kan klasserommene igjen fylles med elever, innenfor oppdaterte regler om smittevern.

De videregående skolene kan åpne opp igjen i løpet av neste uke, de første allerede førstkommende mandag.

Kristin Stevik (52) er tilsatt som ny rektor ved Trysil videregående skole.