Innlandstrafikk

Smittenivået varierer fortsatt fra kommune til kommune, noe som gjør at tiltakene på bussene også varierer og kan endre seg raskt. Få full oversikt her.

På hjul-filmen - roadtrip om videregående opplæring i Innlandet

Lurer du på hva du skal søke på videregående? Bli med på roadtrip og få innblikk i alle valgmulighetene dine!

Ungdataundersøkelsen blir gjennomført i uke 10–12. Her er informasjon til elever og foresatte.

Hvordan være gode og opplyste voksne i en digital verden? Safer Internet Day kan gi deg svaret.

Illustrasjonsfoto: Adobe Stock

Skolen vår er tilbake på gult nivå fra mandag 25. januar.

Ungdom i Trysil er blant målgruppen for Trygt hjem. Trysil er på grønt nivå og avstanden mellom elevene er derfor innenfor smittevernreglene

Fra og med natt til 26. desember kan ungdom i hele Innlandet komme seg trygt hjem om natten i helger og høytider.

Juleferien blir slik den er planlagt i skoleruta, og blir ikke endret som følge av koronasituasjonen.

Si hva du mener om læring og trivsel på skolen.

Illustrasjonsbilde feber

Ut skoleåret 2020/2021 slipper elever å dra til fastlege for å få dokumentert fraværet sitt.

Visma InSchool

Vi er avhengig av kontaktopplysninger for å kunne sende informasjon til foresatte, blant annet om smittesituasjonen og tiltak.